Pay attention to the light in the dark

Publicerad 2015-08-21 10:54:00 i Allmänt,

De har varit kungar på den lite mer alternativa danscenen ett tag nu, Disclosure, men nu siktas det högre. PR-kampanjen inför kommande Carcal har varit rigorös, med teasrar hit och singelsläpp dit. Framgångarna tycks inte ha hämmat kreativiteten, det som hitills serverats har varit väldigt tilltalande. Från inledande Holding On via utmärkta Sam Smith-samarbetet Omen till senaste Willing & Able. Carcal blir troligtvis årets bästa album inom dansgenren, precsi som genombrottet Settle var det 2013  med fantasitska låtar som Latch och Help Me Lose My Mind.
 

Get by, baby, baby, bye bye.

Publicerad 2015-08-12 13:26:00 i Allmänt,

Första singeln från Lana del Reys kommande album Honeymoon är här. Allt i Lanas värld är som vanligt - den dystyma feriedekadensen går inte att ta miste på. Kanske är High on the Beach inte det starkaste kortet i lanas diskografi hittills, hands-on-texten i refrängen saknar lite finess, men i övrigt får vi som vanligt vacker och mer än fullgod husbehovsmelankoli.
 

All that

Publicerad 2015-08-11 22:37:00 i Allmänt,

Apropå Kanada; vi har väl inte pratat om energiknippet Carly Rae Jepsen? Att hon gör briljanta popsinglar? Att hon har väldigt bra låtskrivare? Att hon mer eller mindre är vår tids Britney Spears?
Nä, tänkte väl det, men nu har vi gjort det. Och visste du inte redan det här bör du lyssna på All That, en av de finaste popballaderna i år (där vår käre bloggfavorit Devonté Hynes såklart finns med på ett hörn) eller varför inte den rykande färska Sia-skrivna Making the Most of the Night?

Om

Min profilbild

Eddie

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela